Driftstörningar på hemsida

Driftstörningar på hemsida

Vi ber om ursäkt för dom driftsstörningar vi upplevde under gårdagen. Vår server värd fick ett oväntat driftstop och passade då även på att göra en del hårdvaruförändringar. Irriterande när det händer men vi hoppas det ska fungera bättre i och med alla uppdateringar.

2017-04-19

Vi inför bostadsgaranti

Vi sticker ut hakan lite och inför bostadsgaranti för barnfamiljer. Vi tycker det har fungerat väldigt bra med våran bostadsletarhjälp som vi har varje torsdag och inför nu en bostadsgaranti. Läs mer om bostadsgarantin och bostadsletarhjälpen genom att klicka på länkarna.

2017-04-02

Banner_Nattvandrarna
Curbo stödjer numera Nattvandrarna i sitt arbete. Nattvandrarna betyder närvaro av trygga vuxna ute på stan under kvällar och helger.

Läs mera om vad nattvandrarna gör på http://www.nattvandrarna.se

2017-02-19

Platsinfo via SMS

I vårt senaste nyhetsbrev berättade vi om vår nya tjänst att få platsinfo direkt i mobilen. Nu är tjänsten helt klar att anmäla sig till. Varje månad skickar vi då ett kort sms med information om antalet lediga platser.

Till anmälan

2016-11-21

Ny medarbetare

Vi hoppas att du känner dig välkommen och att du kommer att trivas i vårt gäng på Curbo. Vi tror du kommer bidra med mycket gott. Välkommen A önskar vi alla på Curbo.

2016-09-05

Ny lägenhet

Ytterligare en lägenhet färdig för skyddat boende. Det blev en del pyssel med att få den klar i tid men vi lyckades. Tack alla som hjälpte till med att få den klar i tid.

2016-08-30

Vidare mot egen lägenhet

Vi önskar familjen som flyttade vidare till egen lägenhet all lycka på färden. Hoppas allt går bra med att komma igång på det nya stället.

Personalen på Curbo

2016-06-14

Nya lägenheter för skyddat boende

Just nu jobbar vi med att färdigställa ytterligare 6 lägenheter för att kunna ta emot placeringar på skyddat boende. Det är en mix av några ettor samt större lägenheter. Den första ettan kommer vara renovera, inredd och möblerad färdig för inflyttning redan innan midsommar.

2016-06-10

Familj flyttar vidare

En familj boende hos oss har hittat en ledig lägenhet i ett vanligt boende efter bara en månad hos oss. Vår erfarenhet säger att det är väldigt snabbt i dagens läge med den bostadsbrist som råder. Vi vet att familjen jobbade hårt att söka på egen hand, bra jobbat! Vi gratulerar till kontraktet och önskar all lycka till i framtiden. Det har varit trevligt att kunna hjälpa er.

Personalen på Curbo Sverige AB

2016-03-21

Ny design

Då har vi bytt ut den gamla sidan mot en lite ljusare design. Huvudskälet till bytet var att byta plattform och teknik bakom våran hemsida.

2016-03-15